Midnight, Texas: nieuwe tv-serie van True Blood-schrijfster Charlaine Harris

In 2014 begon Charlaine Harris, schrijfster van de True Blood-reeks, aan een nieuwe trilogie te schrijven. Midnicht, Texas bestaat uit drie boeken verschenen; Midnight Crossroad, Day Shift en Night Shift. HBO’s tv-serie True Blood was een groot succes en nu hoopt de zender NBC hetzelfde te bereiken met Midnight, Texas. De serie gaat 25 juli in Amerika in premiere.

Het plaatsje Midnight in Texas ligt op de kruizing van With Light Road en Davy Road, het heeft veel dichtgetimmerde ramen en slechts paar een paar permanente inwoners. Er is een pandjeshuis, er is een eetcafé (al blijven met die op doorreis zijn hier niet hangen). Het is een redelijk normaal verdord woestijndorpje.

Verder is Midnight vooral een plek waar buitenstaanders zich thuisvoelen, neem bijvoorbeeld Manfred Barnardom (François Arnaud), de nieuwe inwoner die in dit dorpje de perfecte plek heeft gevonden om alleen te werken (en zijn geheimen veilig te houden). Onder het pandjeshuis leeft eigenaar Bobo (Dylan Bruce). De heks Fiji (Parisa Fitz-Henley) heeft een Wiccan-winkel. Ook sluipmoordenaar Olivia (Arielle Kebbel) voelt zich veilig in het dorp. De families van engel Joe (Jason Lewis) en vampier Lemuel (Peter Mensah) hebben een lange geschiedenis is Midnight. Schrijver Creek (Sarah Ramos) vindt er de rust om haar dromen waar te maken. Eerwaarde Emilio Sheehan (Yul Vazquez) geniet er graag van de volle maan.

De politie houdt het dorpje argwanend in de gaten na een moord en de rust verdwijnt volledig als er een motorbende naar het dorp komt.

MIDNIGHT, TEXAS Season 1 TRAILER (2016) New nbc Series

Op 25 juli gaat de serie Midnight, Texas in Amerika in premiere, wie de uitzendrechten in Nederland heeft is nog niet bekend.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Midnight, Texas: nieuwe tv-serie van True Blood-schrijfster Charlaine Harris”

Plaats een reactie