Mobile game: Addams Family Mystery Mansion

In de mobile game Addams Family Mystery Mansion komen Morticia en Gomez terug van hun tweede huwelijksreis. Ze willen helemaal opnieuw beginnen. Hier kom jij als speler een handje bij helpen, jij bent nodig om de rest van de familie bij elkaar te brengen en het huis opnieuw in te richten.

The Addams Family Mystery Mansion - iOS & Android Game Trailer

Het spel bestaat uit meerdere hoofdstukken, waarin je elke keer een stukje van het huis vrij speelt.  In dat vrijgekomen stukje moet je dan een aantal opdrachten uitvoeren, waarmee je weer andere items kunt verdienen, waardoor je weer een ander stukje kunt vrijspelen, enzovoort, enzovoort.Ik heb het gelijk gedownload om het te proberen en ik moet zeggen dat het wel een geinig stukje software is. Met de geluidseffecten zit het wel snor en het verhaal is, hoewel erg luchtig, een leuke toevoeging. Je hebt wel elke keer zin om net even een stukje verder te spelen. Qua gameplay stelt het niet zo heel veel voor, het is veel klikken, maar het spel laat je wel zelf de inrichting bepalen. Ik ben nog niet zo ver, maar onvermijdelijk gaat er een punt komen dat je of moet betalen om (sneller) verder te komen, of dat je moet wachten. Met de vrij te spelen items verdien je groene vlammen, tassen en sterren en er is een soort currency, rode diamanten die je in de winkel kan kopen. Het blijft natuurlijk een gratis spelletje, dus dat verdienmodel is natuurlijk te verwachten.

De game is sinds nu te downloaden in de Play Store van Google en de AppStore van Apple. Wat vind jij van dit soort spellen en heb jij meer tijd dan geld of andersom? Laat het weten in de comments.

Interessant artikel?

Plaats een reactie