Monstermash in Poohniverse

Monsters, eh, Assemble! Alle remmen gaan los in Poohniverse Monsters Assemble. In deze film stellen verschillende geliefde ex-disney karakters een superteam samen om zo het kwaad(?) te bestrijden. Winnie the Pooh was alvast een voorproefje.

Poohniverse: Monsters Assemble
Poohniverse: Monsters Assemble

Volgens de makers is het de bedoeling dat dit serieus dus een Avengers-achtige film moet gaan worden met de evil-varianten van de Disneyfiguurtjes die wel allemaal zo goed kennen. Winnie The Pooh, Tijgetje, Konijn, Uil, Knorretje, Pinokkio, Doornroosje, Bambi, Mad Hatter, Peter Pan en Tinkerbel (de aan drugs sterrenstof verslaafde, moddervette variant) slaan de harige poten ineen om eens lekker wraak te nemen op alles en iedereen.

Regisseur Rhys Frake-Waterfield (Winnie The Pooh: Blood and Honey, Winnie The Pooh: Blood and Honey 2) zegt tegen Fangoria dat het een complete afslachting wordt. ‘Wij zouden het zo tof vinden als er een soort Avengers-film komt met alleen maar slechteriken. Denk aan Jason, Freddy, Ghostface en meer van dat soort enge iconen. Helaas gaat dát er nooit van komen. Nou, dan nemen wij het heft wel in eigen handen.‘ Een van de andere producenten vervolgt: ‘We hebben een groot budget (na het succes van de eerste Winnie-fim) en zijn behoorlijk enthousiast over de ontwikkelingen.’

Introductie andere antihelden

Naast Winnie The Pooh: Blood and Honey en het vervolg Blood and Honey 2 komen er eerst nog andere standalone films waarin de andere antihelden geïntroduceerd gaan worden. Bambi: The Reckoning, Peter Pans Neverland Nightmare en Pinocchio Unstrung. In deze films krijgen we dus eerst een kijkje in hun bloederige leven. Net zoals het in het Marvel Universum ga je verschillende hints zien in de films die ons wijzen op een aankomende crossover. Dat wordt dus opletten geblazen.

De cast van Poohniverse bestaat uit Scott Chambers die terugkeert als Christopher Robin, Megan Placito als Wendy Darling, Roxanne Mckee en Lewis Santer als Teigetje. Meer acteurs worden later bekend gemaakt. Blijf bij de eindcredits van Blood and Honey 2 (30 mei in de Nederlandse bioscopen) in ieder geval zitten. Hier zie je de eerste hint naar de crossover.

Er zijn nog niet veel details bekend over Poohniverse Monsters Assemble. Zowel Bambi: The Reckoning en Peter Pans Neverland Nightmare hebben vooralsnog een releasedatum van 2024. We houden het voor je in de gaten.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Monstermash in Poohniverse”

Plaats een reactie