Monsters niet grootste probleem in trailer Callisto Protocol

The Black Iron-gevangenis uit The Callisto Protocol
The Black Iron-gevangenis

Vorige week was daar ineens de Twitter-post van Shinobi602, waarin hij een teaser liet zien. Deze teaser had hij ontvangen nadat hij een bericht had gestuurd naar een telefoonnummer dat in een promo van The Callisto Protocol verscheen. Deze teaser gaf aan dat er ‘iets’ stond te gebeuren volgende week.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Ondertussen weten we meer. Er is een gloednieuwe trailer verschenen die meer laat zien van het single player-verhaal The Truth of Black Iron. Black Iron is de gevangenis op Callisto, de dode maan van Jupiter. Jij bent daar gevangene Jacob Lee en moet een mysterieuze uitbraak van monsters met tentakels zien te overleven. En als het even kan dus ook het duistere geheim van The Black Iron zien te ontrafelen. Alsof het nog niet lastig genoeg was allemaal.

In de trailer die je hieronder kunt vinden, zien we Jacob praten met Karen Fukuhara. We leren we dat de eerste kolonie op de maan geen idee had wat er zich afspeelde en dat ze geen schijn van kans maakten. Maar om het allemaal nog vervelender te maken, de monsters zijn aan het evolueren. Langzaamaan ontrafelen ze de duistere geheimen die The Black Iron huist en is ontsnappen niet meer de voornaamste optie. Ze willen antwoorden!

The Callisto Protocol staat gepland voor 2 december en komt uit op PC, PlayStation 4 en 5 en Xbox One en Series X|S.

The Callisto Protocol - The Truth of Black Iron Trailer
Nieuwe trailer The Callisto Protocol ziet er weer bruut uit

De hypetrain is dus op volle snelheid en ik moet zeggen dat ik het nog lastig vind om nog enthousiaster te zijn. Goed, het is bijna oktober en Halloween staat voor de deur, maar 2 december heeft nog nooit zo ver weg geleken. Zit jij ook in de trein of ben je bang dat dit een soort Dead Space 2.0 gaat worden?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie