MorgansMutations: gruwelijke smartphone hoesjes

Zo’n 80% van alle mensen in Nederland bezit een smartphone. Het belangrijkste is natuurlijk dat je ermee kunt bellen én internetten. Apps downloaden, foto’s maken en informatie delen op sociaal media bijvoorbeeld. Allemaal heel belangrijk. Maar het uiterlijk van de smartphone is tegenwoordig net zo belangrijk. Meeste mensen willen toch wel een toestel wat er een beetje stylish en gelikt uit ziet. Maar ookal heb je een mooi uitziende mobiel, meestal gaat er toch nog een hoesje overheen. Want iedereen laat wel eens per ongeluk zijn telefoon vallen. Na een feestje bijvoorbeeld of tijdens het hardlopen. Dan is een smartphone cover toch best wel handig. Die hoesjes komen in allerlei soorten vormen en maten. Met glitter, Disney figuren, katten, cupcakes en noem maar op.

Smartphone covers

Voor horrorfans zijn er natuurlijk ook genoeg leuke hoesjes te verkrijgen. Met vleermuizen erop, plaatjes uit American Horror Story, doodskoppen enzovoorts. Maar dat is niet te vergelijken met de creaties van Morgan Loebel uit Kansas. Deze Amerikaanse kunstenaar en tandheelkundige maakt gruwelijk realistische 3D-hoesjes, waar je als horrorfan erg hebberig van wordt. Morgan laat zich bij het maken van de hoesjes duidelijk inspireren door zijn real life job. De meeste hoesjes zijn namelijk voorzien van realistisch uitziende gebitten, vaak vergezeld door een viezig oog wat je van alle kanten lijkt aan te kijken.

MorgansMutations smartphone covers

Inmiddels heeft Morgan zo’n 27 duizend volgers op Instagram en zo’n 12 duizend likes op Facebook. Hoewel een customized mutanten hoesje niet heel goedkoop is (prijzen liggen rond de 170 dollar per stuk) lijkt het erop dat ze toch als warme broodjes over de toonbank vliegen. De Etsy shop waar Morgan zijn creaties verkoopt is inmiddels even gesloten. Het moge duidelijk zijn, de horrorhoesjes zijn populair! Mocht je ook interesse hebben? Neem dan een kijkje op de Instagram van MorgansMutations.

Oja, hij maakt ook leuke dingen voor in je kerstboom of om je nek 😉

https://www.facebook.com/morgans.mutations/videos/588299801352602/

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie