Mortal Kombat 11 komt met grote uitbreiding én gratis content

Mortal Kombat 11 heeft vorige week de laatste uitbreiding aangekondigd: Aftermath. Deze uitbreiding heeft een nieuwe story line die verder gaat waar MK 11 ophield.

Naast dit goede nieuws was er nog meer wat ze bekend maakten, er komen ook nieuwe speelbare karakters waaronder niemand minder dan Robocop (met de stem van Peter Weller, die de cyborg politieagent speelde in de film uit 1987), Sheeva en Fujin. Voor de die-hard Mortal Kombat fan geen vreemde eenden in de bijt! Al dit moois komt 26 mei onze kant op. De DLC is nu te pre-orderen en dan krijg je als bonus de Eternal Klash Skin Pack. Hierin zitten skins voor Scorpion, Frost en Sub-Zero.

Naast deze DLC krijgen alle MK 11 bezitters een gratis update van het spel met toegang tot nieuwe arena’s, waaronder de terugkeer van de Klassic Dead Pool en Soul Chamber arena’s. Stage Fatalities, de populaire finishing moves die gebruikmaken van de omgeving om tegenstanders uit elkaar te trekken en de populaire Friendship-modus, voor het eerst geïntroduceerd in Mortal Kombat 2, waarin spelers hun tegenstanders op enigszins vriendelijke wijze kunnen vernederen. Vooral dit laatste stemt mij vrolijk! Friendships waren toentertijd een leuke toevoeging.

Vooralsnog zien we alleen de Friendships van Sub-Zero, Scorpion, Noob Saibot en Kano, maar die zijn om te smullen! Vooral die van Sub-Zero en een touwtje springende Noob Saibot zijn fantastisch. Kom maar door met al dat moois. Kijk jij ook zo uit naar deze gratis content en ben jij van plan de DLC te kopen? Ik hoor het graag van je in de comments.

https://www.youtube.com/watch?v=EWT3GTbEmGQ&feature=emb_title

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie