Mortal Kombat 9 gaat door merg en been met X-ray

X-Ray aanval in Mortal Kombat 9
Mortal Kombat, ik heb het spel eindeloos gespeeld op mijn gameboy, deel twee uit 1993 wel te verstaan. De tegenhanger van Streetfighter, iets explicieter. Toch beseften we pas na het spelen van de demo dat we het nieuwste deel, Mortal Kombat 9, ook hier op De Nachtvlinders onder de aandacht moeten brengen.

Want één van de nieuwe features in Mortal Kombat 9 gaat ver en, laat ik het zeggen, diep. Het vechtspel heeft X-Ray Moves, een speciale aanval waarvan je de gevolgen voor het lichaam toch in de details ziet. IGN had hierover een interview met de makers:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MIRSoIaIbfE?rel=0&w=620&h=379]

Mortal Kombat 9 komt op 21 april uit voor PlayStation 3 en Xbox 360. Naast de gewone editie zal er ook een speciale kollectors edition uitkomen:

Kollectors Edition
klik voor groot
• Gedetailleerde figurine van Scorpion en Sub-Zero.
• Exclusief artboek: Meer dan 110 pagina’s over The Art of Mortal Kombat, met originele concept tekeningen en game art.
• Unieke SteelBook™ verpakking
• Exclusieve in-game Retro Ninja Kostuum: Alternatieve in-game kostuum voor Ermac geïnspireerd op de originele karakter designs.
• Exclusief voor Xbox 360: Pas je Xbox LIVE avatar aan met op Mortal Kombat geïnspireerde kostuums.
• Exclusief voor PS3: Mortal Kombat avatars en thema’s.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Mortal Kombat 9 gaat door merg en been met X-ray”

  1. Haha, wow, vet bruut 😀 Ik zag alleen dat ‘ie blijkbaar schade niet onthoudt, want Jax’ schedel breekt en is daarna weer heel, om vervolgens nog eens te worden gebroken. Maar ja, dat is een detail 😛

    Beantwoorden
  2. Heb na het eerste deel op de Megadrive geen MK meer gespeeld, maar deze demo speelde wel erg lekker. Ben alleen niet zo’n online speler en dit is toch wel een spel die je tegen iemand moet spelen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie