Mortal Kombat X komt in 2015, kijk de trailer

Warner Brosheeft Mortal Kombat X aangekondigd, de nieuwe game van NetherRealm Studios. Dit 10e deel in de reeks zal in 2015 uitkomen voor de nieuwe consoles (PlayStation 4, Xbox One), de huidige generatie (PS3, Xbox360) en PC.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

2D Boxshot Wizard v1.1“Mortal Kombat is altijd over de top geweest, met bloederige gevechten, en met Mortal Kombat X wilden we de kracht van de new-gen consoles gebruiken om spelers de meest intense game ooit te geven”, aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “Het team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat Mortal Kombat X alles levert wat de fans verwachten, zoals nieuwe karakters, nieuwe game modi en een splinternieuwe graphics engine.”

Mortal Kombat X combineert een filmische presentatie met geheel nieuwe gameplay voor de meest brute Kombat ervaring ooit, met een nieuwe ervaring die spelers volledig in zijn ban heeft en in een hardnekkige online wedstrijd plaatst waar ieder gevecht telt in een wereldwijde strijd voor heerschappij. Spelers krijgen met Mortal Kombat X voor de eerste keer de mogelijkheid te kiezen uit verschillende variaties binnen ieder karakter, wat impact heeft op zowel strategie als vechtstijl. Spelers beginnen aan een nieuw verhaal met daarin een aantal van de meest belangrijke karakters, zoals Scorpion en Sub-Zero. Daarnaast introduceert de game nieuwe uitdagers die de krachten van goed en slecht vertegenwoordigen, waarmee het verhaal bij elkaar wordt gebracht.

De game zal op de E3 voor het eerst getoond worden.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Mortal Kombat X komt in 2015, kijk de trailer”

Plaats een reactie