Mortal Kombat X Tremor Bundle trailer

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag laten weten dat de Mortal Kombat X Tremor Bundle beschikbaar is. Deze bundel bevat nieuwe downloadable content met daarin de terugkeer van de Black Dragon ninja en Kano’s leerling Tremor. Het is Termors eerste verschijning sinds Mortal Kombat: Special Forces (2000) en maakt hem voor het eerst volledig speelbaar.

Verder bevat de bundel de Klassic Skins Pack 2 met drie nieuwe karakter skins: Quan Chi, Jax en Kung Lao. Ook is vandaag voor alle spelers de gratis Klassic Fatalities Pack 2 te downloaden met fatalities voor Mileena, Kitana, Kung Lao en Jax.
tremor
Tremor en de Klassic Skins Pack 2 zijn de laatste onderdelen van de Mortal Kombat X Kombat Pack waarin alle DLC voor €29,99 is te downoloaden. Spelers die de Kombat Pack bezitten, kunnen de Tremor en de Klassic Skins Pack 2 vanaf nu downloaden.

De Tremor Bundle, die zowel Tremor als de Klassic Skins Pack 2 bevat, zal vanaf dinsdag 28 juli los beschikbaar via PlayStation Store, Xbox Marketplace en Steam voor € 7,99 euro. Spelers die Tremor of de Klassic Skins Pack 2 los willen aanschaffen kunnen dit ook 28 juli doen. Tremor is verkrijgbaar voor € 4,99 euro en de Klassic Skins Pack 2, inclusief drie nieuwe skins, voor € 3,99. De Klassic Fatalities Pack 2, inclusief vier nieuwe fatalities is gratis te downloaden voor alle bezitters van de game.

Fans kunnen zien hoe de Black Dragon terugkomt en Tremor zijn tegenstander verplettert in de Mortal Kombat X: Tremor trailer:

Mortal Kombat X: Tremor Official Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie