Mother’s Day – geen trailer voor je moeder! (5 mei in de bios)

Geen romantische komedie, maar een geweldadige psychologische thriller to make mother very proud.

Het is misschien verwarrend maar Mother’s Day is geen prequel of directe remake van Charles Kaufmans gelijknamige Troma-film uit 1980, maar deze film van regisseur Darren Lynn Bousman is hier slechts losjes op gebaseerd en het verhaal geschreven door Scott Milam wijkt dan ook sterk van van het origineel.

Na het mislukken van een bankoverval, besluiten drie  broers naar hun ouderlijk huis terug te keren. Bij binnenkomst worden ze echter verrast en opgesloten door nieuwe bewoners, het blijkt dat hun moeder het huis heeft moeder verkopen aan schuldeisers. Maar nu haar zoons gevangen zitten, besluit moeder ook huiswaarts te keren…

Mothers Day 2011 Trailer

Dat de film op 1 april in de Amerikaanse bioscopen te zien is, weet je waarschijnlijk al, wij kunnen je vertellen dat Mother’s Day op 5 mei in de Nederlandse zalen zal draaien en vervolgens te koop op DVD.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Beetje rommelige trailer, maar gezien ik Rebecca De Mornay altijd een mooie vrouw vond, en hier als “mother”… Hmmm, come to daddy! 🙂

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Een soort Funny Games US?

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x