Mr. Pervert presents: The Dutch Splatterbox

Drie Nederlandse ondergrondse filmmakers hebben hun krachten gebundeld in The Dutch Splatterbox. Het wordt uitgebracht door het ‘Mr. Pervert presents’ label (duidelijke knipoog is naar ‘Mr. Horror presents’ van Jan Doense) en belooft  fout nagesynchroniseerde pulp, liters aanmaakbloed en meligheid. De liefhebber kan zijn hart ophalen met 200 minuten aan no-budget splatter op drie dvd’s.

“Frisian Terror” (Bart van Dekken) speelt zich af op een oud industrieterrein in Friesland. Aldaar bevind zich een gestoorde sekteleider die samen met zijn inteeltfamilie en volgelingen de middeleeuwse wrede koning Sigurd vereerd. Eenieder die zich bevind op het terrein word op de meest bizarre manieren vermoord en gehersenspoeld.

“Rotten Romance” (Erik Zijlstra) doet denken aan het werk van Andreas Schnaas en Jörgen Buttgereit. Deze anthologie bevat drie korte verhalen over o.a. kannibalisme, incest, necrofilie en de begrafenis van een penis. U bent gewaarschuwd!

“Zombiegore” (Maarten van Druten) gaat over een gestoorde wetenschapper die in zijn achtertuin een super soldaat wil bouwen. “Another 90 minutes of your life will be wasted by watching this movie!”

Naast de films staan er ook een aantal extra’s op de dvd’s:  “Vleesdag” (korte film), “Make Satan Cum”(korte film), een VHS versie van “Rotten Romance” en een TV-interview met Bart van Dekken.

The Dutch Splatterbox is verkrijgbaar via de website van het Mr. Pervert presents label of via OMG Entertainment.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Ik heb de box besteld. Onder de juiste omstandigheden is het vast genieten om die films te zien 😀

Tommy
Tommy
10 jaren geleden

Onder de juiste omstandigheden *kuch* 😀 is er een richtprijs bekend?

Sjors
Sjors
10 jaren geleden
Antwoord aan  Tommy

Bij OMG Entertainment kost ‘ie €19,99. De oplage is trouwens gelimiteerd tot 50 en OMG heeft er nog zes op voorraad.

Erik Zijlstra
Erik Zijlstra
10 jaren geleden

Veel plezier met de films! Bedankt voor de support voor de duivelse ondergrond 😉 Des te sneller Bart van Dekken, Maarten van Druten en ik weer nieuwe helse producties kunnen maken:)

Frank
Frank
4 jaren geleden
Antwoord aan  Erik Zijlstra

is er nog een mogelijkheid om die box te bestellen? ben er al jaren naar op zoek!
Heil Koning Sigurd!

Frank Mulder
4 jaren geleden
Antwoord aan  Frank

Moeilijk waarschijnlijk, misschien marktplaats afstruinen.

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x