Mr. Pervert presents: The Dutch Splatterbox

Drie Nederlandse ondergrondse filmmakers hebben hun krachten gebundeld in The Dutch Splatterbox. Het wordt uitgebracht door het ‘Mr. Pervert presents’ label (duidelijke knipoog is naar ‘Mr. Horror presents’ van Jan Doense) en belooft  fout nagesynchroniseerde pulp, liters aanmaakbloed en meligheid. De liefhebber kan zijn hart ophalen met 200 minuten aan no-budget splatter op drie dvd’s.

“Frisian Terror” (Bart van Dekken) speelt zich af op een oud industrieterrein in Friesland. Aldaar bevind zich een gestoorde sekteleider die samen met zijn inteeltfamilie en volgelingen de middeleeuwse wrede koning Sigurd vereerd. Eenieder die zich bevind op het terrein word op de meest bizarre manieren vermoord en gehersenspoeld.

“Rotten Romance” (Erik Zijlstra) doet denken aan het werk van Andreas Schnaas en Jörgen Buttgereit. Deze anthologie bevat drie korte verhalen over o.a. kannibalisme, incest, necrofilie en de begrafenis van een penis. U bent gewaarschuwd!

“Zombiegore” (Maarten van Druten) gaat over een gestoorde wetenschapper die in zijn achtertuin een super soldaat wil bouwen. “Another 90 minutes of your life will be wasted by watching this movie!”

Naast de films staan er ook een aantal extra’s op de dvd’s:  “Vleesdag” (korte film), “Make Satan Cum”(korte film), een VHS versie van “Rotten Romance” en een TV-interview met Bart van Dekken.

The Dutch Splatterbox is verkrijgbaar via de website van het Mr. Pervert presents label of via OMG Entertainment.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Mr. Pervert presents: The Dutch Splatterbox”

  1. Veel plezier met de films! Bedankt voor de support voor de duivelse ondergrond 😉 Des te sneller Bart van Dekken, Maarten van Druten en ik weer nieuwe helse producties kunnen maken:)

    Beantwoorden

Plaats een reactie