My Sucky Teen Romance – trailer

Tijdens haar laatste weekend in het dorp gaat de 17-jarige Kate met haar vrienden naar de locale sciencefiction convention SpaceCON. Daar ontmoet ze Paul, een net getransformeerde vampier (en verkleed als vampier). Als Kate hem probeert te versieren, bijt Paul haar per ongeluk in haar nek. Samen met haar vrienden komt Kate er al snel achter dan Paul niet de enige vampier is op de SpaceCON, ze moeten snel Kate’s transformatie terugkeren en de vampieren tegenhouden.

De tienervampierenfilm My Sucky Teen Romance wordt gemaakt door de 18-jarige Emily Hagins, die op haar twaalfde begon met de film Pathogen (Zombie Girl: The Movie). Het budget is volledig bij elkaar geschraapt via donaties en de film zal in 2011 af zijn, het project is natuurlijk te volgen via facebook.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
13 jaren geleden

Knap 🙂 Ik heb ook even bij Zombie Girl: The Movie gekeken en ik denk dat we nog wel van haar zullen horen over een paar jaar. Ben benieuwd wat ze zou maken als haar budget groter was.

erika luit
erika luit
12 jaren geleden

ken deze film niet maar het lijkt me me een goede film om te zien ben wel van de vanmpieren en geesten

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x