Mysterieuze poster voor nieuwe Jordan Peele-film ‘Nope’

Regisseur Jordan Peele, bekend van Get Out en Us, heeft onlangs achteloos een mysterieuze poster gedropt op Twitter om te laten weten dat hij aan een nieuwe film werkt. Wat weten we tot nu toe over zijn film Nope?

Het onderwerp van Nope is nog in nevelen (wolken?) gehuld. Op de poster zien we een donderwolk waar een vliegertouw uit lijkt te steken, die boven een kermis in een vallei hangt. Is de wolk kwaadaardig? Of de kermis? En waarom steekt die vlaggenlijn uit de wolk? Raadsels, raadsels! Maar dat de film weer maatschappelijk-kritisch zal zijn en gericht op de Afrikaans-Amerikaanse cultuur, valt enigszins te verwachten gezien de eerdere films van Peele.

Wat we wél weten over Nope is dat de cast bestaat uit acteurs als Daniel Kaluuya (Get Out), Steven Yeun (The Walking Dead), Keke Palmer, Michael Wincott en Barbie Ferreira. Volgens het laatste nieuws komt de film uit via Universal Studios in juli 2022. Dat duurt nog even, dus wanneer er in de tussentijd meer bekend wordt over Nope, hoor je het van ons!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie