De echte reden dat de Olympische Spelen niet doorgaan: Gremlins

Over een week zou de San Diego Comic-con plaatsvinden en ik zou er heen gaan. Helaas, door COVID-19 gaat dat feestje niet door. Ook de Olympische Spelen in Japan zijn geannuleerd in verband met de coronavirus. Of is er een andere reden?

De beruchte Gremlin Stripe is gespot met de Olympische fakkel! Het Olympisch vuur kan dus helemaal niet ontstoken worden.
Het was een leuk verhaal geweest, als het echt was. Maar het bovenstaande beeld was al eerder te zien in een postercampagne voor de oorspronkelijke Gremlins-film uit 1984 en wordt nu door NECA uitgebracht als verzamelobject.

De maker van verzamelspeelgoed (of hebben we een beter Nederlands woord voor collectable toys) hoopte natuurlijk dat de Olympische Spelen wél doorgingen en had daarmee een perfecte timing om deze waanzinnige Gremlin uit te brengen tijdens de San Diego Comic-Con. Toch wordt deze niet uitgesteld, de Ultimate Summer Games Gremlin wordt tijdens de San Diego Comic-Con@Home editie gewoon uitgebracht via de webshop van NECA.

7” Scale Action Figure – Ultimate Summer Games Gremlin

Based on the ad campaign from 1984 when the Summer Games took place in the US and Gremlins premiered in theaters comes the Unofficial Summer Games Gremlin!
NECA has brought the classic movie advertisement to life with Stripe ready to compete in a sport most befitting for a Gremlin. Swimming! Stripe stands approximately 6″ tall and is wearing a real fabric swimsuit and is equipped with a snorkeling mask, flippers, and torch.
Packaged in collector-friendly window box with opening flap.

Deze Gremlin van ongeveer 27 cm zal vanaf 23 juli te koop zijn via de NECA Store en kost $34,99 + verzendkosten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie