Nieuwe beelden van de nederhorror afstudeerfilm Desideratum

DESIDERATUM is een eindexamenfilm van de Nederlandse Film en Televisie Academie en wordt dit jaar op het Nederlands Film Festival en op televisie (AVRO) vertoond.

Maar jij kunt hem al zien voor al die vertoningen, en je kunt meebeslissen over het eindresultaat! Op dinsdag 22 februari om 19.30 houden de studenten een test-screening in de bioscoopzaal van de filmacademie aan het Markenplein 1 in Amsterdam. Bij deze test-screening wordt de film voor het eerst vertoond aan publiek en wordt het publiek de kans geboden feedback te geven, voordat de film helemaal wordt afgerond.

In de horrorfilm Desideratum vechten drie mensen met een onmogelijk verlangen tegen het kwaad in zichzelf. Maar wanneer het verlangen sterker blijkt te zijn dan het verstand, kan dit verschrikkelijke gevolgen hebben.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Meteen op TV (Avro)? Maak die datum dan maar op tijd bekend, ben hier ondertussen wel benieuwd naar, ongeacht het gekozen einde. 😉

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Het wordt tijd dat ik in het westen ga wonen.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Spijtig, de dinsdag komt mij niet goed uit.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x