Welke BN’ers vrezen voor hun leven in ‘House of No Limits’?

Samsung, T-Mobile en EndemolShine zullen met Halloween, 31 oktober de korte horrorfilm ‘House of No Limits’ op Youtube lanceren waarin veel bekende Nederlandse niet veilig zullen zijn.

In ‘House of No Limits’ worden Nederlandse influencers uitgenodigd voor het feest van het jaar; House of No Limits. Dit feest blijkt alleen gekaapt te zijn door een moordenaar die de influencers één voor één probeert te vermoorden. De vraag is dan ook: wie heeft het helemaal gehad met de influencers en wat drijft deze moordenaar? En welke influencer weet uit handen te blijven van degene die de feestgangers een kopje kleiner wil maken?

De bekende Nederlanders/influencers die zullen moeten vrezen voor hun leven in House of No Limits zijn Fred van Leer, Thomas van der Vlugt, Lize Korpershoek, Quinty Misiedjan, Marije Zuurveld, Bokoesam, Vonneke Bonneke, Buddy Vedder, Fred Teeven, Donny Roelvink, Gaby Blaaser en Nick Golterman.

De korte film is geschreven door Manju Reijmer en Paul de Vrijer, de regie is in handen van David Cocheret.

Samsung en T-Mobile doen mee met de korte film om aan te tonen dat je met de nieuwste Samsung, een Galaxy S10+, films van hoge kwaliteit kan maken.
Vanaf donderdag 31 oktober is de korte horrorfilm House of No Limits te zien op dit youtube-kanaal.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie