Nederhorror Resonance in première op Rotterdams Open Doek Filmfestival

Wat kan het geluid zijn en waarom krijgen ze een bloedneus? Resonance: koop je tickets nu!

Het is al weer bijna 2 jaar geleden dat we hier bij De Nachtvlinders de aandacht hebben gevraagd voor de Crowdfunding van het project van Siar Sedig op Cinecrowd ,genaamd Resonance. Het heeft lang geduurd, maar Siar en zijn partner Roos van We Can Do It Productions hebben nu laten weten dat Resonance in première gaat!

Wanneer Max (Max Croes) en Elena (Natassia Firestone) eindelijk samen een weekendje weg kunnen, rijden ze richting hun vakantiebestemming. Samen gaan ze het prachtige bosgebied in waar ze een zeer onnatuurlijk geluid ontdekken dat diep uit de bossen resoneert. Deze resonerende geluiden hebben, naast negatieve psychologische effecten, ook ernstige fysieke effecten op hun beide. Wanneer Elena intern begint te bloeden, komen ze er achter dat elektronische signalen ook geblokkeerd worden. Wat kan het geluid zijn en waarom krijgen ze een bloedneus? Het geluid wordt steeds erger en de stemming tussen beiden ook. Elena heeft het gehad met de vakantie en wil weg uit de bossen, maar Max is nog niet van plan om weg te gaan.

Op zondag 27 mei om 14:00 beleeft Nederhorror speelfilm Resonance van Siar Sedig zijn première op het Rotterdams Open Doek Filmfestival, tickets hier Naast de officiële première is er ook een Q&A met schrijver en regisseur Siar Sedig en acteurs Nastassia Firestone and Max Croes.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie