Nederlander houdt hand op de knip als wereld vergaat

Volgens de Azteekse Mayakalender is het op 21 december 2012 zover… de dag dat de wereld vergaat. in samenwerking met de tv-zender Syfy vroegen wij wat jij zou doen als de wereld echt zou vergaan. Opvallend is dat slechts 11% van alle respondenten zal gaan strooien met hun geld, heeft de financiële crisis dan zelfs invloed op ons gedrag tijdens de Apocalyps? 28% gaat helemaal los en doet alles wat God verboden heeft.

Toch zijn we een braaf volkje, 26% wil nog graag al haar dromen nog verwezenlijken en maar liefst 36% zal tijdens haar laatste dagen op aarde er toch alles aan om toch te overleven.

– 11% Al je geld verbrassen
– 26% Al je dromen proberen te verwezenlijken
– 28% Alles doen wat God verboden heeft
– 36% Proberen te overleven

End of the World bij Syfy

Onze laatste dagen zijn geteld volgens de kalender van de Azteekse Maya’s! In het kader van het naderende einde van de wereld organiseert Syfy de ‘End of the World’ special: de hele maand december worden de meest geweldige, fantastische en bizarre rampenfilms uitgezonden.

Earth’s Final Hour (2011) – 6 december 2012 om 22:40 uur
De aarde raakt uit zijn baan, wanneer een dichte materie van een geïmplodeerd wit gat de aarde raakt. Een groep agenten van de regering moet een verloren satellieten-netwerk vinden om de aarde te redden..

Ice Quake (2010) – 15 december 2012 om 00:20 uur
In Alaska veroorzaakt een smeltende permafrost een gevaar voor de wereld. Als de ondergrondse rivieren bestaande uit de vloeistof Methaan gewelddadige en destructieve aardbevingen veroorzaken..

Vulcano in New York (2006) – 20 december 2012 om 21:00 uur
Als gevolg van illegale opgravingen dreigt de Big Apple in een meer van magma te veranderen..

Disasters of Christmas (2012) – 21 december 2012 om 22:40 uur
Er is een algemeen positieve kijk op het einde van de wereld, maar kwade tweeling van de Ster van Bethlehem voorspelt een serie rampen.. Ed Quinn en Holly Elissa zijn de Jozef en Maria gevangen in deze december nachtmerrie.

Het onderzoek van Syfy vond plaats in samenwerking met DeNachtvlinders.nl, IGN.nl, Horror.nl, Moviesnet.nl, MSN.nl en Panorama.nl, er werkten 676 Nederlandse mannen en vrouwen mee.

Interessant artikel?

4 gedachten over “Nederlander houdt hand op de knip als wereld vergaat”

  1. Ik zou niets van dat alles doen. Ik zou mijn laatste momenten met familie en vrienden willen doorbrengen. En me ws bezatten 😛 Overigens denk ik dat als de wereld echt zou vergaan en dat bekend zou worden, het één grote teringbende zou worden. Ik denk dat er aardig wat mensen aan het plunderen, moorden en verkrachten gaan. Of wordt dat ook bedoeld met alles wat God verboden heeft? 😛

    Beantwoorden

Plaats een reactie