Neill Blomkamp heeft in het geheim een nieuwe horrorfilm gemaakt

Neill Blomkamp, de regisseur van grote sciencefictionfilms zoals District 9 (2009) en Elysium (2013), heeft niet stilgezeten tijdens deze coronacrisis. Veel filmprojecten kampten het afgelopen jaar met grote problemen, waardoor het filmen vaak maanden moest worden uitgesteld. Toch blijkt het wel te kunnen… Vraag het maar aan Blomkamp!

Firebase (2017) van Neill Blomkamp

De opnames van zijn nieuwe film, die nog geen naam heeft, vonden deze zomer plaats. Er wordt naar verwezen als een bovennatuurlijke horrorfilm met sterke sciencefiction elementen. Het plot is nog volledig onbekend, maar het blijkt een project te zijn dat de filmmaker al jaren in zijn hoofd heeft. De afgelopen jaren is Blomkamp vooral bezig geweest met het maken van korte films. Chappie, zijn laatste reguliere speelfilm, kwam vijf jaar geleden uit.

District 9 (2009) van Neill Blomkamp

De verwachting is dat de film in de lente van 2021 klaar zal zijn, maar precieze data zijn nog onbekend. De vraag is of deze titelloze film vóór of ná het andere nieuwe project van Blomkamp zal verschijnen: Inferno met Taylor Kitch.

Kijk jij uit naar deze nieuwe film van Neil Blomkamp? Laat het ons weten!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
2 jaren geleden

Cool, ik ben benieuwd! Ik vind zijn sci-fi (korte) films heel gaaf 😀

Jan
Jan
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gillan Wijngaards

Alive in Joburg en Rakka heb ik gezien en waren ijzersterk.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x