Netflix bevestigt: Tot zomer 2022 wachten op Stranger Things seizoen 4

Stranger Things 4 | Title Tease | Netflix

We zitten zitten, waarschijnlijk net als jullie, met smart te wachten op het vierde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things. Helaas krijgen we net het slechte nieuws binnen dat we daar nog even op moeten wachten, pas zomer 2022 zal het nieuwe seizoen op de streamingdienst te zien zijn. Gelukkig is er ook goed nieuws, er zijn nieuwe beelden!

Dat de nieuwe beelden vandaag uitkomen heeft te maken met de speciale Stranger Things Day. Hiervoor moeten we terug naar het eerste seizoen om deze datum te verklaren: Op 6 november 1983 werd Will Byers als vermist opgegeven in Hawkins, Indiana. Lang nadat de stad de zoektocht had opgegeven, bleven zijn vrienden zoeken… Dit leidde tot een schokkende ontdekking van een mysterieus meisje bekend als: Eleven. Ze was alleen, angstig, maar extreem krachtig. Eleven zou er vervolgens alles aan doen om de vrienden te helpen in hun zoektocht naar Will Byers.

In de teaser voor het nieuwe seizoen zien we Eleven die zich probeert aan te passen aan haar nieuwe leven in Californië en school. Ze schrijft in een brief aan Mike dat alles geweldig is (ook al zien we dat haar klasgenoten gemeen tegen haar zijn), en zegt dat ze niet kan wachten op de voorjaarsvakantie. Maar niet alles is even zonnig, de teaser sluit af met explosies en Joyce die terugdeinst voor een griezelige pop. Kijk de teaser zelf:

Stranger Things 4 | Welcome to California | Netflix

Stranger Things seizoen 4 zal uit 9 afleveringen bestaan en dit zijn de bijbehorende titels:
– The Hellfire Club
– Vecna’s Curse
– The Monster and The Superhero
– Dear Billy
– The Nina Project
– The Dive
– The Massacre At Hawkins Lab
– Papa
– The Piggyback.

Kun jij nog zo lang wachten op het nieuwe seizoen? Heb je de eerste seizoen al opnieuw gekeken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie