Snelle, humoristische actiegame: NeverDead

NeverDead
Konami kondigde vandaag een volledig nieuwe game aan: Neverdead, voor PlayStation 3 en de Xbox 360. Neverdead wordt een snelle, humoristische actiegame in een mix van fantasy en horror, waar bovennatuurlijke gevechten tussen mens en wonderlijke wezens plaatsvinden in een uitgestrekt stedelijk landschap. Spelers zullen met een zwaard en een arsenaal aan schietwapens de goddeloze vijanden te lijf gaan.

Neverdead begint als er net een beetje rust is in de wereld, na een donkere tijd sinds het uitbreken van een demonische plaag. Maar de demonen zijn niet van plan om deze rust te behouden en een nieuwe donkere tijd doemt op, tijd voor chaos. Eén man kan de komende problemen stoppen, de held van het spel kan namelijk niet dood en dat leidt in ieder geval in de trailer tot een vermakelijk stuk:

NeverDead Announcement Trailer- E3 2010

Het spel wordt ontwikkeld door Rebellion, bekend van Aliens vs. Predator. Wanneer het spel uitkomt voor de Playstation 3 en Xbox 360 is niet bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x