Vampironica keert terug met 5-delige comicreeks New Blood

In december verschijnt het eerste deel uit de comicreeks ‘Vampironica: New Blood’. Wellicht dat de populariteit van de Netflix-serie Riverdale wat extra fans in Nederland naar deze nieuwe comic zal lokken. Hoofdpersoon Veronica Lodge is namelijk te vinden in de Archie Comics waar die tv-serie op gebaseerd is.

In het in december verschijnende Vampironica: New Blood, een vervolg op de comics Vampironica en Jughead: The Hunger vs Vampironica van vorig jaar keert de hippe dame terug naar haar eigen wereld. Een wereld waar een heuse vampier-oorlog op de loer ligt. De geheimen van haar familie zullen worden onthuld tegen de achtergrond van een bloedig verhaal van een jonge vrouw op weg naar volwassenheid.
Deze vijfdelige serie wordt geschreven door Frank Tieri (bekend van nogal wat Marvel Comics) en Michael Moreci met tekeningen van Audrey Mok  en zal (natuurlijk) worden uitgegeven door Archie Comics en verkrijgbaar zijn via de betere stripwinkel of online.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x