Nick Frost en Simon Pegg in The World’s End trailer

Nick Frost, Simon Pegg en regisseur Edgar Wright komen dit jaar met een film over een kroeg met de illustere naam The World’s End. Toen de mannen – bijgestaan door Martin Freeman, Paddy Considine, Eddie Marsan – nog jongetjes waren faalden ze in hun ultime kroegentocht, nu 20 jaar later willen ze deze queeste alsnog afronden en ook de laatste kroeg “The World’s End” bereiken. Helaas voor de mannen is de naam van de kroeg wel erg toepasselijk voor deze nacht.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Wat begon met het door zombiefans zeer gewaardeerde Shaun of the Dead in 2004 en in 2007 vervolgt werd met Hot Fuzz, krijgt dit jaar een derde en laatste deel met The World’s End. Regisseur Edgar Wright en Simon Pegg noemen het hun Three Flavours Cornetto Trilogy (geïnspireerd op de Three Colours Trilogie van Krzysztof Kieślowsk):
Three-Flavours-Cornetto-Trilogy

The World’s End, het derde deel in Three Flavours Cornetto Trilogy, komt 19 september in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Nick Frost en Simon Pegg in The World’s End trailer”

  1. Shaun of the Dead is mijn lievelingsfilm en Hot Fuzz vind ik ook geweldig. Gister ook allebei gezien 😛 Deze trailer vind ik echter nog niet echt overtuigend, hoewel ik de verwijzingen wel erg leuk vind. De combinatie Pegg, Frost, Wright zorgt iig wel meteen voor hoge verwachtingen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie