Nick Zedd hoofdgast BUT Film Festival 2011 Breda

Van 7 tot 11 september is Breda voor het zesde jaar een weekend lang in de ban van BUT films. BUT staat voor B-movie, Underground en Trash. Het BUT Film Festival vertoond films die qua vorm, smaak en inhoud afwijken van de gangbare cinema.

[vimeo 26381854 w=620 h=349]

Het thema dit jaar is Beyond Reality (subtitel: special effects) dus we zijn er van overtuigd dat er ook voor de horrorliefhebber wel weer wat interessante titels in het programma zitten. Zodra dit programma bekend is zullen wij je er uiteraard van op de hoogte brengen.

Wel al bekend is de hoofdgast van dit jaar en dat is Nick Zedd. Nick Zedd is afkomstig uit New Yorkse undergroundscène en maker van films als They Eat Scum (1979) en Geek Maggot Bingo or THE Freak From Suckweasel Mountain (1983).
B-movie, Underground en Trash Film Festival 2011
Ook aanwezig is de Duitse regisseur Marian Dora die in 2006 Cannibal afleverde, gebaseerd op het verhaal van de beruchte kannibaal Amim Meiwes. Op het BUTFF zal Reise nach Agatis (2010) vertoond worden.

Nog niet bevestigd op de site maar de naam is wel te zien in het filmpje. Fred Vogel, regisseur van de beruchte August Underground films.

BUTFF is trouwens niet alleen film, verwacht ook sculpturen, strips en muziek van 7 tot en met 11 september in Breda.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Nick Zedd hoofdgast BUT Film Festival 2011 Breda”

Plaats een reactie