Nieuwe 7th Guest VR trailer is een beetje nederhorror

Op 19 oktober keert een klassieke horrorgame terug: The 7th Guest uit 1993 verschijnt dan opnieuw, maar compleet in VR! De VR-remake wordt gemaakt door de Nederlandse gamestudio Vertigo Games.

The 7th Guest, is weer tot leven gebracht met de allernieuwste VR-technologie, die een sfeervol verhaal als geen ander oplevert. Verken het onheilspellende landhuis, los uitdagende puzzels op en ontdek de duistere geheimen ervan. Kijk de trailer:

The 7th Guest VR | Release Date Reveal Trailer [ESRB]

The 7th Guest was een bijzondere game; het is een van de eersten die niet meer op floppydisks verscheen, maar ook wegens het gebruik van video en pre-rendered-3d-graphic. Ohja, en die combinatie met de expliciete content natuurlijk. Het werd een kaskraker, en hielp mee met het succesvol maken van de CD-rom.

De game wordt dus gemaakt door Vertigo Games uit Rotterdam. De trailer is bijvoorbeeld gemonteerd door nederhorrorregisseur Ruwan Heggelman, ook werkten Daan Veldhuis (motion graphics), Tim Davies en Julia van der Wal (graphics) aan de trailer.

The 7th Guest VR verschijnt 19 oktober voor Steam, PS VR2 en Meta Quest. Heb jij een VR-gameset?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sander van den Berg
1 maand geleden

Nice! Ik kan me het origineel van 30 jaar geleden vaag herinneren, maar zo in VR ziet het er wel tof uit! Ik weet nog wel dat de puzzels supermoeilijk waren

Robin
Robin
1 maand geleden

Ik moet deze nog ergens op zolder hebben liggen. Speelde de 7th Guest toen op mijn Philips CDI speler. Heerlijke game.

Robin
Robin
1 maand geleden

Ik moet deze nog ergens op zolder hebben liggen. Speelde de 7th Guest toen op mijn Philips CDI speler welke ook nog op zolder ligt. Heerlijke game.

Robin
Robin
1 maand geleden

Ik moet deze nog ergens op zolder hebben liggen. Speelde de 7th Guest toen op mijn Philips CDI speler welke ook nog op zolder ligt. Heerlijke game.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x