Twee nieuwe Alien-comics arriveren in 2017

In samenwerking met 20th Century Fox en ter ere van Aliens Day in 2017, presenteert Dark Horse Comics met trots de volgende series in de Aliens franchise. Aliens; Dead Orbit en Aliens; The Original Comics Series Volume 2.

In Aliens: Dead Orbit volgen we Wascylewsk, een werktuigkundige, die vastzit in een ruimtestation na een afgrijselijk ongeluk. Wascylewsk is noodgedwongen gebruik te maken van de weinig aanwezige gereedschap aan boord om zich te beschermen tegen de meest gevaarlijke vijand van de mens.
James Stokoe (Wonton Soup, Orc Stain) schrijft en tekent de hele vierdelige serie. Het eerste deel bevat een cover gemaakt door Geof Darrow (The Shaolin Cowboy, The Big Guy and Rusty the Boy Robot)
aliens-comics
Aliens: The Original Comics Series Volume 2 is het vervolg van het eerste deel van april 2016. De aarde is compleet overgenomen door de xenomorphs. De mensheid lijkt verloren, maar er is nog hoop en vechtlust. Ripley broedt op een plan om de Koningin te vangen en naar aarde te brengen. Ze denkt dat de Koningin alle xenomorphs naar haar toe zal lokken. Naar een plek waar Ripley klaar zal staan om een nucleaire bom los te laten.
Aliens: The Original Comics Series Volume 2 bevat de verhalen van Aliens: Nightmare Asylum en Aliens: Female War plus alle cover art van deze series in een speciale hardcover editie.

Het eerste deel van Aliens: Dead Orbit komt uit op 26 april 2017. Aliens: The Original Comics Series Volume 2 komt uit op 12 april 2017.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie