Hoofdrol Amanda Ripley in nieuwe Alien-game: Blackout

Eind deze maand verschijnt er plotseling een nieuwe Alien-game, waarin een hoofdrol is weggelegd voor Amanda (Amy) Ripley.

Het is dit jaar 40 jaar geleden dat de eerste Alien-film verscheen waar we voor het kennis maakten met de Xenomorph. De afgelopen tijd was het Alien-instagramaccount al actiever dan normaal, vandaag werd duidelijk waarom: Op 24 januari komt de game Alien Blackout uit voor iOS en Android. De hoofdrol hierin is voor Amanda Ripley, de dochter van Ellen Ripley. Ze kwam voor het eerst voor in de tweede film, Aliens (1986), en de game Alien: Isolation.

Hier is de eerste trailer Alien Blackout:

Alien: Blackout Trailer (Mobile)

Uit de beschrijving:

De terreur van Alien wordt wederom tot leven gewekt in Alien: Blackout. Probeer in leven te blijven terwijl je vastzit aan boord van een beschadigd Weyland-Yutani-ruimtestation terwijl een dodelijke Xenomorph jaagt op jou en de bemanning. Wees de perfecte jager te slim af door gevaarlijke keuzes te maken. Spelers moeten vertrouwen op beschadigde bedieningselementen van het ruimtestation of het opofferen van bemanningsleden riskeren om dodelijk contact te vermijden. Deze keuzes veranderen het spel permanent.

– Overleef zeven angstaanjagende levels door de crew van Amanda Ripley op afstand te leiden middels steeds moeilijkere opdrachten via de noodsystemen van het station. De onzekerheid en onvoorspelbaarheid van zowel de alien als haar bemanning kan voor Amanda en het hele station een totale nederlaag zorgen.
– Alien: Blackout is een unieke angstaanjagende mobiele horrorspelervaring die de zenuwen van zowel Alien- als horrorfans zal testen, waar het leven in een oogwenk kan eindigen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
OVERLEVEN OF STERVEN – Gebruik alleen de beperkte stroomvoorziening van het ruimtestation om een ​​holografische kaart, bewakingscamera’s en motion tracker te bedienen, probeer verborgen te blijven en bescherm je bemanning tegen de perfecte jager op zeven niveaus van angstinductie.

EEN NIEUW HOOFDSTUK IN DE ALIEN FRANCHISE – Een nieuw hoofdstuk in de Alien-franchise naar aanleiding van de sage van Amanda Ripley, de dochter van Ellen Ripley, tussen de films Alien en Aliens.

EERSTE KLASSE MOBIELE ALIEN ERVARING – Een meeslepende en boeiende buitenaardse ervaring, perfect ontworpen voor mobiel gamen, waarmee het Alien-verhaal tot leven wordt gebracht.

ONDERGA ANGST OPNIEUW EN OPNIEUW – Elke beslissing kan tot een andere conclusie leiden. Spelers kunnen verschillende strategieën en theorieën testen om de Xenomorph te overleven in de achtervolging van de overwinning!

Je kunt je game al reserveren via de stores: Apple App Store (€5,45) en Google Play.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie