Nieuw beeldmateriaal van The Conjuring 3

Een tijd geleden bereikte ons het slechte nieuws dat The Conjuring 3 helaas uitgesteld was. De oorspronkelijke releasedatum van september 2020 werd niet gehaald en de terugkeer van paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren zou langer op zich laten wachten. Alsof dit jaar niet slechter kon…

Een precieze datum werd niet gegeven, alleen halverwege 2021. Warner Bros. heeft hier nog geen uitsluitsel over gegeven. En hierna hoorden we een hele tijd niets. Tot nu. Daar is dan ineens een ruim half uur durende clip met de geschiedenis van de franchise én nieuwe, nog niet vertoonde beelden van het langverwachte derde deel. Aan het woord komen crewleden als cameraman Michael Burgess, production designer Jennifer Spence, kostuumontwerper Leah Butler, componist Joseph Bishara en edtor Peter Gvozdas. Voor de liefhebbers en geïnteresseerden een super leuke behind the scenes.

The Conjuring 3 belooft een van de meest ijzingwekkende verhalen te vertellen uit de loopbanen van Ed en Lorraine. Het begint allemaal met de strijd om de ziel van een jochie, maar leidt tot de eerste rechtszaak waarin een moordverdachte beweert dat hij ten tijde van de moord bezeten was door een demon. Vandaar ook de ondertitel: The Devil Made Me Do It.

Ik vind de eerste twee Conjuring-films heel erg vermakelijk en kijk ook zeker uit naar het derde deel. Wat is jouw mening; te veel (goedkope) jumpscares of kijk jij ook reikhalzend uit naar een nieuw deel? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Nieuw beeldmateriaal van The Conjuring 3”

  1. Nee, The Conjuring (1&2) en Insidious (1&2) zijn leuke horrorfilms. Goed en spannend opgebouwd met goed getimede jumpscares. Ik vind de Annabelle, The Nun en The curse of LaLoranna veel slechter…

    Beantwoorden

Plaats een reactie