Veel nieuwe clips voor Annabelle 2: Creation

Annabelle 2 CreationTijdens de San Diego Comic-Con zijn nieuwe video’s verschenen van The Conjuring spin-off “Annabelle: Creation”.

In 2013 was The Conjuring één van de beste horrorfilms, inmiddels breidt de filmreeks breidt zich met grote stappen uit. Annabelle was in 2014 de eerste spinoff en er verscheen een Conjuring 2 in 2016. Annabelle 2: Creation is de eerst volgende film die in deze horrorreeks uit komt, maar ook een Conjuring 3 en de spin-off The Nun staan op de agenda voor komende jaren.

Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit, besluit het stel een non en een aantal weesmeisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

Op het ‘MTV San Diego Comic-Con Fandom Fest 2017’ konden feestgangers genieten van een nieuwe scary clip voor Annabelle 2:


Afgelopen week heeft Warner Bros ook een stapel tv spots van Annabelle Creation online gezet:
ANNABELLE: CREATION - "Secret" TV Spot

ANNABELLE: CREATION - "Origin" TV Spot

ANNABELLE: CREATION: "Presence" TV Spot

ANNABELLE: CREATION - Official Trailer 2

Regisseur David F. Sandberg (Lights Out) is wederom verantwoordelijk voor dit vervolg. De film is wederom geproduceerd door Peter Safran en James Wan, die verantwoordelijk zijn voor alle The Conjuring-films. Hoofdrolspelers in deze horrorfilm zijn Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Lulu Wilson, Anne Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran en Tayler Buck.

Vanaf 10 augustus draait Annabelle: Creation in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie