Nieuwe enge trailer voor ‘The Boogeyman’, een nieuwe Stephen King-verfilming

the-boogeyman-2023

De bovennatuurlijke horror-thriller The Boogeyman van bestsellerauteur Stephen King gaat op 8 juni 2023 in première in Nederland. Bekijk hier de tweede trailer!

Verleden jaar verschenen er twee verfilmingen van boeken van Stephen King, namelijk Firestarter en Mr. Harrigan’s Phone.

Het originele verhaal van The Boogeyman werd voor het eerst gepubliceerd in 1973. Dit was in het tijdschrift Cavalier en werd later verzameld in King’s collectie Night Shift uit 1978. The Boogeyman maakt nu zijn debuut als speelfilm geregisseerd door Rob Savage (Dashcam).

Hard schreeuwen

In gesprek met Empire liet regisseur Rob Savage weten dat het testpubliek zich helemaal wezenloos schrok tijdens de eerste scène van het filmwezen uit de film. Het gevolg was dat de horrorfilm aangepast moest worden.

“De eerste keer dat ze het wezen zagen, schreeuwde het publiek zo hard. De mensen begonnen meteen met hun buren te praten en te babbelen, waardoor ze de volgende scène volledig misten,” aldus de regisseur.

“Dus moesten we de scène opnieuw knippen en in elkaar zetten met 45 seconden opvulling, waardoor het publiek geen essentiële informatie mist,” voegde Savage toe.

Het verhaal

“Middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer zijn aan het bijkomen van de recente dood van hun moeder en krijgen niet veel steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen pijn te maken heeft.

“Wanneer een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis opduikt, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op families en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.”

De woorden van Rob Savage over The Boogeyman

The Boogeyman is een klassieke horrorfilm in de vorm van Poltergeist die angst en hart in gelijke mate heeft”, zegt regisseur Rob Savage.

“Ik herinner me levendig de angst die ik voelde toen ik als kind King’s korte verhaal las, en het is dit gevoel van angst uit mijn kindertijd dat ik wilde inspireren bij bioscooppubliek over de hele wereld. Deze film is gemaakt in samenwerking met een ongelooflijk getalenteerd team van creatievelingen, en is verankerd door prachtige, gevoelvolle uitvoeringen van onze ongelooflijke cast – ik ben echt onder de indruk van hen. We zijn ongelooflijk trots op deze film”.

Cast

De cast bestaat uit: Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Devil), David Dastmalchian (The Suicide Squad), Marin Ireland (The Empty Man), Vivien Lyra Blair (Bird Box) en Madison Hu (Voyagers).

Trailer

Bekijk hieronder de trailer:

THE BOOGEYMAN Official Trailer 2 (2023)

Psst, later dit jaar zal ook de verfilming van Salem’s Lot verschijnen!

Welk boek zou jij nog graag verfilmd zien? Laat het ons vooral weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Nieuwe enge trailer voor ‘The Boogeyman’, een nieuwe Stephen King-verfilming”

Plaats een reactie