Return of the Vampire Slayer: nieuwe film voor Buffy

In 1992 zagen we Buffy the Vampire Slayer voor het eerst, toen nog gespeeld door Kristy Swanson, de film was een parodie op de horrorfilms rond die tijd. In 1997 kwam Buffy, serieuzer en donkerder, terug als tv-serie en werd tot 2003 gespeeld door Sarah Michelle Gellar (eigenlijk zelfs tot 2004 in de serie Angel). Zowel de film als de serie zijn bedacht door Joss Whedon. Het verhaal van Buffy, the Vampire Slayer loopt overigens nog steeds door, er is namelijk een achtste seizoen aangekondigd dat als comic zal verschijnen.

Vandaag kondigde Warner Bros een filmreboot van Buffy, the Vampire Slayer aan, een compleet nieuw verhaal geschreven door de onbekende Whit Anderson. Het script was voor Warner Bros ‘verfrissend’ en overtuigend genoeg om groenlicht te geven aan het project en heeft producers Charles Roven (Batman Begins) en Steve Alexander aan het werk gezet om de nieuwe Buffy Summers in 2012 op het witte doek te krijgen.
 
De bedenker van Bufffy, Joss Whedon, blijkt helemaal niet blij te zijn met het idee. This is a sad, sad reflection on our times, when people must feed off the carcasses of beloved stories from their youths—just because they can’t think of an original idea of their own. vertelt hij aan E!online. I always hoped that Buffy would live on even after my death. But, you know, AFTER. I don’t love the idea of my creation in other hands…

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Return of the Vampire Slayer: nieuwe film voor Buffy”

Plaats een reactie