Help jij mee om de nieuwe horrorfilm Frost te realiseren?

Meerdere studenten van de filmacademie werken samen met studenten van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht om een nieuwe horrorfilm, getiteld Frost, te realiseren. Om deze film tot stand te laten komen wordt gebruik gemaakt van crowdfunding.

Het verhaal van Frost

Het verhaal van de film Frost gaat over een jongen, Wander, die terugkeert naar zijn geboortedorp na een reis naar Alaska met zijn vriendin. Wanneer Wander teruggekeerd is lijkt alles anders dan voor zijn vertrek en nu is het aan hem om uit te zoeken wat er is gebeurd. Het verhaal van de film behandelt de thema’s van eenzaamheid, mannelijkheid en geweld.

Om het verhaal van de film te vertellen wordt er gekozen om een groot deel van het verhaal buiten het dialoog te laten plaatsvinden. Er wordt gebruikt gemaakt van spraakvolle en suggestieve beelden zodat de kijker zich volop betrokken voelt.

De film speelt zich voornamelijk af in een dorp in Zuid-Limburg. De makers van de film vinden het belangrijk om verhalen van buiten de randstad te vertellen omdat Nederland een verscheidenheid aan mooie landschappen, dorpen, steden, talen en cultuur kent welke meer naar voren mogen komen in films en series.

Waarom doneren?

Een film maken is simpelweg duur. Ook willen de makers van Frost naar Alaska afreizen om daar belangrijke scenes te laten plaatsvinden. Het team achter de film is ontzettend gemotiveerd om dit ambitieuze project te kunnen realiseren en daar kunnen ze alle hulp ontzettend hard bij gebruiken. De benodigde achtduizend euro zijn al bijna opgehaald dus de vooruitzichten tot realisatie van dit filmproject zijn zeer groot.

Mocht je interesse hebben gekregen om deze film de ondersteunen dan kan je via de volgende website een financiële bijdrage leveren. Hiervoor ga je naar de website Frost door Benno Geurts – voordekunst. Afhankelijk van je financiële bijdrage kan je er zelf iets voor terugkrijgen. Dit kan variëren van een leuk collectors item tot een premièrekaartje, vernoemd worden in de aftiteling of een handgeschreven kaart van de personages van de film uit Alaska!

Wij wensen de filmmakers achter dit project heel veel succes en wij hopen dat zij binnenkort hun koffers mogen inpakken om naar Alaska te gaan voor realisatie van deze film.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie