Nieuwe Five Nights at Freddy’s wordt free to play

Goed nieuws voor de FNaF fans, er komt een nieuw Augmented Reality game aan.  Five Nights at Freddy’s AR: Special Delivery heet de game, komt binnenkort naar een telefoon bij jou in de buurt en je kan je nu aanmelden voor speciale early access toegang. Door de Augmented Reality versmelt de echte wereld met de wereld van Freddy’s. Bereid je maar voor op een hoop jumpscares, daar staat de serie om bekend.

Het is een free-2-play game, iets wat ik liever free to start noem. Ongetwijfeld zit het vol met microtransacties, maar als je meer tijd dan geld hebt, dan is het ook goed te spelen. Ontwikkelaar Illumix belooft in ieder geval flink wat updates en speciale events. Ook beloven ze de community goed in de gaten te houden en dingen aan te passen mocht dat nodig zijn volgens de fans.

Omdat het een AR game betreft, zal het spel gebruik maken van de camera en de flitser van je toestel, die laatste voornamelijk om de knuffelberen te elektrocuteren, om zo weg te kunnen komen. Dit gegeven lijkt mij wel interessant, denkend aan hoe grappig het was om met Pokemon Go een Pokemon op je tafel te zien. Als je met dit spel door je eigen huis moet lopen om die knuffelberen te zoeken, dan kan dat wel eens spannende momenten opleveren. Het spel komt later dit jaar naar Android en iOs.

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie