Nieuwe gameplaybeelden van ps5 exclusive Returnal

Pas geleden was de State of Play, Sony’s presentatie voor wat komen gaat, en daarin werden er nieuwe gameplaybeelden getoond van een van de grootste exclusieve PlayStation 5 game, Returnal. En die zagen er serieus creepy uit.

Ontwikkelaar Housemarque is hier nu al een tijdje mee bezig. Ze zijn vooral bekend van goed ontvangen arcadeshooters Alienation en Resogun, maar komen nu dus met wat serieuzer werk. Het is nog maar de vraag of ze dit wel waar kunnen maken, dit ambitieus project, maar de vrijgegeven trailer stemt wat mij betreft wel hoopvol. In de trailer zien we dingen die we al eerder hadden gezien, maar ook nieuwe dingen zoals het upgrade systeem. Ook krijgen we een klein stukje in het huis te zien, waar het camerastandpunt switcht van derde- naar eerstepersoons. Deze switch geeft mij heel erg P.T.-vibes. Lekker! Of Housemarque dit zo bedoeld heeft is niet zeker, maar dat mag de pret niet drukken. Ik kijk hier heel erg naar uit. Nu nog een PlayStation 5 op tijd weten te regelen.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie