Nieuwe gameplaybeelden Returnal

Returnal, het aankomende horrorspel exclusief voor Playstation 5, heeft een filmpje met nieuwe gameplay gekregen. Het filmpje werd getoond tijdens een nieuwe aflevering van HouseCast, een serie video’s over Housemarques nieuwste game. De regisseur Harry Krueger (geen familie van) vertelt hierin onder andere hoe (moeilijk) de stap van 2d naar 3d games was.

Housemarque had Returnal vorig jaar aangekondigd tijdens de Playstation 5 livestream en is een soort Groundhog Day-achtig spel, waarin de hoofdpersoon haar eerste moment op een buitenaardse planeet elke keer opnieuw beleefd als ze dood gaat. Verder beloofd het elke keer een andere beleving te zijn, doordat de planeet bij elke run anders is. Ook moet de game flink gebruik gaan maken van de vernieuwde rumble in de nieuwe PS5 controllers.

HouseCast - Ep.3 Action!

De game komt uit exclusief op Playstation 5 op 19 maart 2021.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie