Nieuwe geruchten rondom Bioshock 4 doen de ronde

bioshock 4 geruchten
Big Daddy uit Bioshock 2

Tijd voor een ritje met de hypetrein; er zijn nieuwe details opgedoken die te maken hebben met het nieuwe deel van 2K GamesBioshock. Ga je mee en vergeet je niet het zoutvaatje voor het spreekwoordelijke korreltje?

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden sinds het laatste deel, Bioshock 3, is uitgekomen. 2013 Om precies te zijn. En al die tijd hebben we eigenlijk niet zo heel veel gehoord. We weten ondertussen dat het een open wereld betreft en er verschillende quests zijn te doen, maar nu is de geruchtenmolen weer aan het draaien gezet met nieuwe informatie. Tijdens een podcast vertelde journalist Colin Moriarty dat het vierde deel van Bioshock zich afspeelt in 1960 in een verzonnen Arctische stad genaamd Bolearis. Meerdere bronnen bevestigen dit nieuws.

bioshock 4 geruchten
Bioshock collection

“It takes place in a 1960s Antarctic city called Borealis,” zegt Moriarty. “codenamed ‘Parkside'”. Bioshock heeft dus een ontwikkelnaam ‘Parkside’ en de ontwikkelaar van al dit moois is Cloud Chamber. Het project is in ieder geval nog strikt geheim en alles wat hier gezegd is, is nog niet bevestigd door zowel 2K Games als Cloud Chamber. Het spel staat op de planning voor 2022 en komt naar consoles en pc. Maar wat vast staat is dat ik erg uitkijk naar een nieuw deel. Bioshock 3 was leuk, maar met deel 1 en 2 heb ik heel wat machtig mooie momenten meegemaakt. Wat zijn jouw herinneringen aan de trilogie?

BioShock: The Collection - Remastered Comparison Trailer | PS4

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x