Nieuwe Ghostbusters Game: Sanctum of Slime

Ghostbusters - Sanctum of SlimeGhostbusters, de eerste film verscheen in 1984 en in datzelfde jaar bracht Activision ook de eerste Ghostbustersgame uit voor de Atari 800. En hoewel er op de film slechts één vervolg kwam in 1989, werden er meerdere games gemaakt. Met de derde Ghostbustersfilm wil het nu vlotten, de games hebben deze eeuw wel succes.

In 2009 kwam voor alle console Ghostbusters The Video Game uit en verkocht meer dan een miljoen exemplaren. De kracht van deze nieuwe reeks is dat het een onafhankelijk verhaal volgt, geen van de karakters uit de twee films zul je tegenkomen. Daarom werken Atari en Sony opnieuw samen voor een vervolg.

Ghostbusters: Sanctum of Slime wordt een vier speler adventure game, online en offline, waarbij samenwerking cruciaal zal zijn om de bovennatuurlijke dreigingen te stoppen en gigantische eindbazen te verslaan met een uitgebreide wapenarsenaal dat alleen echte Ghostbusters kennen: Proton Stream, Plasma Inductor en de Fermion Shock.

Het spel Ghostbusters: Sanctum of Slime zal in het voorjaar te koop zijn via PlayStation Network, Xbox Live en Windows Download. De film Ghostbusters 3 staat in de planning voor 2012.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZiZiua3-Ppg?rel=0&w=620&h=378]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie