John Carpenter’s nieuwe Halloween-film direct vervolg op deel 2

Vorig jaar kwam het goede nieuws dat geestelijk vader van de Halloween-films, John Carpenter, weer mee ging werken aan de nieuwe Halloween-film. In dit tiende vervolg wil Carpenter terug naar de basis van Michael Myers waar hij niet zo zeer een persoon is, maar meer een natuurkracht. Nu wordt duidelijk hoe hij dat gaat de doen, de nieuwe Halloween-film wordt een vervolg op Halloween 2 uit 1981.

De regie van de nieuwe Halloween-film zal in handen zijn van David Gordon Green (Pineapple Express, Joe), die samen met Danny McBride verantwoordelijk zal zijn voor het script. In hoeverre John Carpenter betrokken zal zijn bij het script is niet geheel duidelijk, voor deel 1 & 2 schreef hij samen met Debra Hill het script en beiden waren tot deel 3: Season of the Witch betrokken als producent.

Ook wil John Carpenter nog steeds niet bevestigen dat hij de muziek zal schrijven voor de film; “I might even do the music. Maybe. It could be kind of cool.”
Op dit moment staat de nieuwe Halloween-film op de planning van 19 oktober 2018, net op tijd voor Halloween.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x