Nieuwe ‘Mortal Kombat’-film verschoven naar voorjaar 2021

De nieuwe Mortal Kombat film komt dit voorjaar in Amerika uit in verscheidene filmtheaters én on demand op HBO Max. De precieze releasedatum is 16 april 2021. Dit meldde producer Todd Garner eerder op Twitter. Ook gaf Garner aan dat er een nieuwe trailer aan zit te komen, maar dat we daar wellicht nog even op moeten wachten tot volgend jaar, wat gelukkig niet zo lang meer duurt.

De nieuwe film gebaseerd op de mega gewelddadige vechtgame is geschreven door Greg Russo en de regie is in handen van Simon McQuoid. Beide heren hebben nagenoeg nog geen enkele grote projecten op hun naam staan, wat het geheel erg interessant maakt. Executive producer James Wan is daarentegen natuurlijk wel een grote naam. Wan creëerde onder andere het succesvolle The Conjuring film universum.

Of Mortal Kombat in Nederland in de bioscopen komt is niet bekend. Helaas weten we ook niet of de film direct on demand beschikbaar zal zijn. Laten we hopen dat als hij eenmaal in April in de VS uit is dat Nederland snel zal volgen!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie