Nieuwe poster en stills voor Pacific Rim

poster pacific rim

Toen legioenen van monsterlijke wezens (bekend onder de naam Kaiju) uit de oceanen optrokken, werd er een oorlog tegen ze ingezet die tevens miljoenen mensenlevens zou eisen en alle bestaansmiddelen van de mensheid verstookte. Om de reusachtige Kaiju te bestrijden werd een speciaal type wapen bedacht: reusachtige robots, genaamd Jaegers, die worden aangestuurd door twee piloten tegelijkertijd via een neurale brug. Maar zelfs de Jaegers blijken bijna weerloos tegen de meedogenloze Kaiju. Op de rand van de nederlaag, heeft de mensheid geen andere keuze dan zich te wenden tot twee onwaarschijnlijke helden – een verlopen voormalige piloot (Charlie Hunnam) en een ongeteste stagiair (Rinko Kikuchi) — die samen een legendarische, maar schijnbaar verouderde Jaeger uit het verleden moeten besturen. Samen vertegenwoordigen ze de laatste hoop van de mensheid tegen de doemende apocalyps.

Guillermo Del Toro’s Pacific Rim draait vanaf 17 juli 2013 in de Belgische bioscopen en 18 juli 2013 in de Nederlandse bioscopen.

Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures PACIFIC RIM trailer - Nederlands ondertiteld

Interessant artikel?

1 gedachte over “Nieuwe poster en stills voor Pacific Rim”

  1. Vet! Ik heb wel m’n twijfels bij het verhaal (voormalig piloot met stagiaire in verouderde robot), maar volgens mij wordt dit ook zonder goed verhaal genieten 😀

    Beantwoorden

Plaats een reactie