Clive Owen zonder mond in nieuwe trailer Intruders

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Niemand kan hem zien, hij kruipt langs donkere plekken, zoekt naar wanhoop om deze als angst en haat te verspreiden. Hij kruipt in het leven van de wanhopige John Farrow (Clive Owen), zijn 13-jarige dochter Mia (Ella Purnell) is net in huis aangevallen. De grens tussen realiteit en verbeelding vervaagt, het gezin wordt tegen elkaar uitgespeeld. Geen enkele beveiligingsmaatregel kan de indringer buiten houden.

De film van Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later’s) ziet er met deze poster en trailer heel anders uit dan de eerdere trailers. De film zou ook eigenlijk al een tijdje in de bioscoop draaien, misschien is er tijdens het uitstel nog behoorlijk aan de film gesleuteld.

Universal meldt dat The Intruders, met ook een rol voor Carice van Houten, zal niet in de Nederlandse bioscoop worden uitgebracht. Laten we hopen dat ze nu door deze nieuwe frisse beelden toch van mening veranderen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Dit lijkt me wel cool 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x