Nieuwe promo voor heksenreeks Salem

Binnenkort start in Amerika de nieuwe reeks Salem op zender WGN America.

SalemSalem speelt zich af in het 17e-eeuwse Massachusetts en onderzoekt wat er echt gebeurde tijdens de beruchte heksenprocessen in het stadje Salem. Wie of wat wakkerde het haatvuur van de stedelingen aan? Welk duister en bovennatuurlijke waarheid zit verborgen in de verhalen die wij kennen? Want in het plekje Salem bestonden heksen echt, maar ze zijn niet wie of wat ze lijken. In het eerste seizoen van Salem wordt dan ook een gedurfde nieuwe visie over Salem en heksen gepresenteerd onder de mom van een epische romance die draait rond deze explosieve revelatie.

Salem is een reeks van Star Trek: The Next Generation en Terra Nova-scenarist Brannon Braga. Hij werkt voor de reeks samen met The Haunting in Connecticut-scenarist Adam Simon. Richard Shepard regisseerde de pilootaflevering voor de reeks. Shepard regisseerde ook al de pilot van Ringer en Golden Boy en regisseerde enkele afleveringen van Girls. Hoofdrollen in de reeks zijn er voor Seth Gabel, Shane West, Janet Montgomery en Ashley Madekwe.

Voorlopig is het nog wachten op een exacte startdatum voor het eerste, 13-delige seizoen. Zender WGN America heeft wel alvast een nieuwe promovideo voor de reeks gemaakt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Nieuwe promo voor heksenreeks Salem”

Plaats een reactie