Nieuwe releasedata The Last of Us 2 en Ghost of Tsushima

Na de uitbraak van het coronavirus wat heel de wereld in zijn greep houdt, werd het lang onzeker over The Last of Us 2, de nieuwe game van Naughty Dog. Die werd namelijk met onbepaalde tijd uitgesteld. Daar is sinds vandaag wat meer duidelijkheid over gekomen.

Sony heeft naar buiten gebracht dat The Last of Us 2 op 19 juni van dit jaar uit komt. (pre-orders hier beschikbaar) Tegelijkertijd hebben ze de game van Sucker Punch met een maand opgeschoven. Ghost of Tsushima zou eigenlijk in juni uitkomen, die komt nu op 17 juli uit. Hier is niet echt een reden voor opgegeven, maar aangezien het hier om twee PlayStation 4-exclusives gaat, zou dit hoogstwaarschijnlijk zijn om elkaar niet verkooptechnisch in de haren de zitten.

“Ik wil persoonlijk zowel Naughty Dog als Sucker Punch feliciteren en bedanken voor hun prestaties, want we weten dat het niet makkelijk is om het nu af te krijgen onder deze omstandigheden”, zegt Sony’s Hermen Hulst op PlayStation Blog. “Beide teams hebben hard gewerkt om deze ervaringen van wereldklasse te leveren, en we kunnen niet wachten om te zien wat jullie er van vinden in een paar maandjes.”

Update: Het lijkt er op dat de release van The Last of Us 2 versneld is vanwege spoilers uit het spel die online gezet zijn. Dusdanig ernstige spoilers die veel van het plot en andere essentiële dingen uit het spel verklappen. Ik ga hier geen links naar plaatsen, want dat zou het spelplezier flink bederven. Ik wil wel nog even de tweet van Naughty Dog delen.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Zie hieronder de trailers van beide games. Het zijn goede tijden en ik heb hier mega veel zin in. Kijk jij uit naar deze games, of maar eentje? Laat het weten in de comments.

The Last of Us Part II | Release Date Reveal Trailer | PS4
Ghost of Tsushima | Story Trailer | PS4

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie