Serie American Horror Story wordt psychoseksuele thriller

Het aantal tv-series met een duister tintje neemt de laatste tijd aardig toe, binnenkort kunnen we American Horror Story aan dit rijtje toevoegen. Deze serie van 13 afleveringen komt uit het brein van Ryan Murphy en Brad Falchuk, bekend als de producenten van Nip/Tuck en bedenkers/producenten van Glee. De serie wordt op dit moment geproduceerd door Twentieth Century Fox Television en gaat in oktober in premiere op het Amerikaanse FX Networks (ook Fox).

American Horror Story Season 1 - all teasers compilation

Omschreven als een psychosexual thriller, American Horror Story gaat over de therapeut Ben Harmon en zijn vrouw Vivien, die met hun dochter van Boston naar Los Angeles verhuizen om hun verleden (met overspel) achter zich te laten. De nieuwe woning van het gezin lijkt een echo van het verleden, Amerikaanse Horror Story heeft een sterke bovennatuurlijke elementen, zo wordt de huishoudster door de twee echtgenoten anders ervaren. De serie zal diverse vormen van maatschappelijke horror voorbij laten komen.

De cast zal bestaan uit Dylan McDermott (The Practice) als psychiater Ben Harmon, Connie Britton (Friday Night Lights) als Vivien Harmon, Taissa Farmiga als dochter Violet Jessica Lange (Tootsie, Blue Sky, Grey Gardens) als buurvrouw Constance, Evan Peters (One Tree Hill) speelt de patient Tate Langdon en Denis O’Hare (The Good Wife) als Larry Harvey. Verder zijn er nog gastrollen weggelegd voor Frances Conroy (Six Feet Under) en Alexandra Breckenridge (Dirt) als de schoonmaakster en Jamie Brewer als de dochter van Constance.

Of de 13 afleveringen van American Horror Story in Nederland zullen worden uitgezonden is nog niet bekend.

Interessant artikel?

1 gedachte over “Serie American Horror Story wordt psychoseksuele thriller”

Plaats een reactie