6 nieuwe teasers American Horror Story 6

Zes uur, zes dagen en zes weken voor de uitzending van het zesde seizoen van American Horror Story, is er een nieuwe teaser verschenen op de officiële AHS Facebook-pagina.

Nieuwe teaser AHS6
Nieuwe teaser AHS6

Ook zijn er 6 nieuwe teaser video’s opgedoken, elk met een eigen thema. Er zijn verwijzingen naar The Texas Chainsaw Massacre, Rosemary’s Baby, The Omen en eerdere seizoenen van de populaire horrorserie. Zie ze hieronder in een video:
http://youtube.com/watch?v=OVmwv58XBOs

Eerder deze week konden bezoekers van de San Diego Comic Con al deelnemen aan een VR Experience van American Horror Story:
http://youtube.com/watch?v=5TJp8c6EYII

Ook zou op IMDB het plot voor het zesde seizoen van American Horror Story hebben gestaan, maar dat staat er nu in ieder geval niet meer.

Ondertussen is er door de fans zoveel materiaal (zoals posters, teasers en promo’s) gefabriceerd dat het echte materiaal nog maar moeilijk te onderscheiden is. En het materiaal dat wel via de officiële kanalen verschijnt, zorgt voor meer vragen dan antwoorden. We kunnen alleen maar afwachten wat de tijd brengt…

To be continued…

 

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “6 nieuwe teasers American Horror Story 6”

  1. Lekkere vage trailers weer. Idd een beetje Texas Chainsaw achtig, maar ook weer iets van The Hills Have Eyes ofzo. Wordt vast weer heel erg goed 🙂 Kan niet wachten!

    Beantwoorden

Plaats een reactie