Nieuwe trailer ‘Annabelle Comes Home’

Annabelle Comes Home, het derde deel over de bezeten pop uit The Conjuring, draait vanaf 27 juni in de bioscoop. Er is een nieuwe poster en trailer verschenen.
Poster Annabelle Comes Home
Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Annabelle Comes Home | Officiële Trailer 2 NL | 27 juni in de bioscoop

De regie is dit keer in handen van Gary Dauberman, hij was eerder scenarioschrijver van de Annabelle-films, IT en The Nun. McKenna Grace speelt Judy, Madison Iseman is haar oppas, Mary Ellen; en Katie Sarife is de vervloekte vriend Daniela. Patrick Wilson en Vera Farmiga kruipen opnieuw in de huid van de Warrens.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie