Nieuwe trailer horrorgame Outlast Trials

De PC Gaming Show kwam net met een nieuwe trailer voor het nieuwe deel in de Outlast series: Outlast Trials. Voor het eerst kan je genieten van de horrors die de briljante ontwikkelaars bij Red Barrel voor ons in petto hebben. Want reken maar dat ze daar weten wat eng is en als je geen idee hebt, speel Outlast 1 en 2 maar eens. Super creepy spellen!

In Trials zijn er enge doktoren die nog engere experimenten uitvoeren op slachtoffers en de trailer laat zien dat er meerdere mensen zijn die hier slachtoffer van zijn, zou dat hinten naar de coop variant ervan? Ze weten te ontsnappen, maar komen jammerlijk aan hun eind, dus eigenlijk zegt het nog niet zo heel veel. Behalve dat het super eng en spannend is. Juist het gebruik van de nachtkijkers maakt het extra beklemmend. Oordeel zelf hieronder en ik hoor graag van je of je dit aandurft. Ik zal helaas wel moeten, want ik moet hier misschien een review over gaan schrijven. Nou ja, ik krijg er ten slotte wel voor betaald.. oh wacht.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie