Nieuwe trailer horrorgame Outlast Trials

De PC Gaming Show kwam net met een nieuwe trailer voor het nieuwe deel in de Outlast series: Outlast Trials. Voor het eerst kan je genieten van de horrors die de briljante ontwikkelaars bij Red Barrel voor ons in petto hebben. Want reken maar dat ze daar weten wat eng is en als je geen idee hebt, speel Outlast 1 en 2 maar eens. Super creepy spellen!

In Trials zijn er enge doktoren die nog engere experimenten uitvoeren op slachtoffers en de trailer laat zien dat er meerdere mensen zijn die hier slachtoffer van zijn, zou dat hinten naar de coop variant ervan? Ze weten te ontsnappen, maar komen jammerlijk aan hun eind, dus eigenlijk zegt het nog niet zo heel veel. Behalve dat het super eng en spannend is. Juist het gebruik van de nachtkijkers maakt het extra beklemmend. Oordeel zelf hieronder en ik hoor graag van je of je dit aandurft. Ik zal helaas wel moeten, want ik moet hier misschien een review over gaan schrijven. Nou ja, ik krijg er ten slotte wel voor betaald.. oh wacht.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x