Nieuwe trailer Jurassic World: Fallen Kingdom

It’s getting hot in here. Buiten is het 27 graden, maar ook het eiland Isla Nublar zal voor hete vuren komen te staan nu de vulkaan op uitbarsten staat. De nieuwe Jurassic Park-film zal middels enkele voorpremières vanaf 5 juni in Nederlandse te zien zijn. Om de kaartverkoop te vieren is er een nieuwe trailer voor Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom Final Trailer (Universal Pictures) HD

De chaos van het vernielde park Jurassic World ligt nog maar net achter ons of een nieuwe ramp bedreigt de dino’s. De slapende vulkaan op het eiland wordt weer actief en dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is aangesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden.

Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

Kaartverkoop en speciale voorpremieres
De ticketverkoop voor Jurassic World: Fallen Kingdom is inmiddels van start gegaan. Speeltijden en tickets zijn te vinden via www.jurassicworld.nl/tickets.

Vue cinemas organiseert in de nacht van dinsdag 5 juni op woensdagnacht 6 juni a.s. de Jurassic World: Fallen Kingdom Blockbuster Night. Tijdens dit speciale evenement is de film als eerste te zien voor het publiek. In elke Vue bioscoop zal Jurassic World: Fallen Kingdom vertoond worden op het grootste doek met het beste geluid en in 3D. De film wordt in Eindhoven en Hilversum vertoond in de Dolby Cinemazaal. De Blockbuster Night start om 00.01 uur.
Op zaterdag 9 juni a.s. draait in alle Vue locaties een marathon met Jurrasic World gevolgd door Jurassic World: Fallen Kingdom.

Bij Kinepolis zijn er op 6 juni a.s. verschillende voorpremières van Jurassic World: Fallen Kingdom. Op zaterdag 9 juni a.s. zijn er marathonvertoningen van Jurassic World gevolgd door het nieuwste deel uit de populaire franchise. Tickets voor de voorpremières en de marathon zijn nu te koop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie