Nieuwe trailer Malignant, van regisseur James Wan, duikt op

Kwaadaardig, dus

James Wan’ nieuwe project Malignant krijgt al lekker vorm. Er is een nieuwe trailer opgedoken die meer van het verhaal uit de doeken doet. Madison heeft last van vreselijke visioenen waarin ze de meest afgrijselijke dingen ziet. De dingen verergeren als ze beseft dat deze visioenen werkelijkheid beginnen te worden.

Ik moest het even opzoeken, maar Malignant betekend kwaadaardig. Hoe kan het ook anders. De nieuwste James Wan is vanaf 2 september in de Nederlandse bioscopen te zien en ik heb er zin in! De regisseur heeft zich in het verleden wat mij betreft al bewezen met toppers als Saw en The Conjuring, dus ik heb goede hoop voor deze. Het ziet er allemaal wel lekker duister uit.

Malignant heeft een dikke sterrencast: Annabelle Wallis (Annabelle, The Mummy), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), George Young (Containment), Michole Briana White (Black Mafia Family, Dead to Me), Jacqueline McKenzie (Palm Beach, Reckoning), Jake Abel (Supernatural, verschillende Percy Jackson films) en Ingrid Bisu (The Conjuring: The Devil Made Me Do It, The Nun).

Malignant | Officiële Trailer 1 | 2 september in de bioscoop

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Nieuwe trailer Malignant, van regisseur James Wan, duikt op”

 1. Zo dan!
  Dat ziet er heerlijk uit.
  De ervaring leert dat bij dit soort trailers je het spannendste al hebt gehad.
  Hopen dat deze trailer een uitzondering is.

  Beantwoorden
 2. De trailer geeft zeker niet alles weg 😃
  Ik heb hem vanavond gezien en ik heb me enorm vermaakt.
  Wan gebruikt meerdere horror genres door elkaar. Haunted house, paranormaal en slasher, het zit er allemaal in. En er zit zelfs een scène in waarin je kunt zien dat hij ook superhelden films heeft gemaakt 😉
  Ik geef hem 4 uit 5.

  Beantwoorden

Plaats een reactie