Nieuwe trailer Nederhorror Kristen

kristen“Kristen” is een claustrofobische thriller/horror over Kristen Welling, een jonge vrouw die op de vroege ochtend van 1 januari geterroriseerd wordt door een onbekend persoon in het café van haar vader. Kristen is daar begonnen om de puinhoop van het feest van afgelopen nacht op te ruimen. Ze zou dit samen met haar vriend doen, maar deze komt maar niet opdagen. Ook neemt hij zijn telefoon niet op. Kristen wordt ondertussen meerdere keren gebeld door een onbekende man die alles over haar lijkt te weten. Hij weet dingen die niemand kan weten. Als het eerste bloed begint te vloeien, verandert de wereld van Kristen langzaam in een nachtmerrie. Een steeds vreemder wordende wereld binnen de vier muren van het café. Wie is deze onbekende figuur en waarom doet hij dit?

Kristen (2015 Dutch thriller/horror) teaser trailer

Kristen is een Nederlandse horrorfilm van regisseur Mark Weistra en gaat volgende week maandag 28 september om 19:30 in première op het Nederlands Film Festival. Dinsdag wordt de film nogmaals vertoond, met dit keer een Q&A met de regisseur en hoofdrolspeelster Terence Schreurs. Tickets hier.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x